Al bijna drie jaar bestaat mijn handleiding LinkedIn nu, gebruikt door werkzoekenden, zzp’ers, managers, directeuren en vele anderen die graag een professioneel LinkedIn profiel willen hebben. Er wordt massaal werk door gevonden, nieuwe klanten mee aangetrokken, opdrachten en interim klussen mee binnen gehaald, kortom, voor velen is deze handleiding een bijdrage aan succes. Ruim 35.000 keer werd hij al gedownload en vanaf vandaag is de elfde editie beschikbaar.

Mijn kerstcadeautje aan jullie. Ik wens jullie fijne feestdagen en een supergoed, succesvol nieuw jaar in 2016!

Gratis – Download nu

Wat is er veranderd op LinkedIn sinds september 2015

Een aantal opties binnen LinkedIn werken momenteel niet fijn, of zitten erg verstopt, deels door de bovenstaande veranderingen. Daarom stuurde ik de ontwikkelaars van LinkedIn in Mountainview een open brief. Hier werd direct heel positief op gereageerd door LinkedIn, zowel vanuit Amerika als Nederland.

Een van de opties die verdwenen was, was de mogelijkheid een persoonlijk berichtje te sturen bij een LinkedIn uitnodiging via de smartphone. Deze optie is ondertussen gelukkig weer teruggeplaatst, nu de rest nog ;)

Recensies Handleiding LinkedIn

Een greep uit de recensies die ik afgelopen jaar mocht ontvangen voor de handleiding LinkedIn. Erg fijn als mensen laten weten wat ze er van vinden, ik ben er dan ook erg blij mee!

linkedin handleiding review linkedin handleiding review

linkedin handleiding review

linkedin handleiding review linkedin handleiding review

linkedin handleiding review

linkedin handleiding review

linkedin handleiding review

linkedin handleiding review

linkedin handleiding review

Donatie

Mocht je ook (met regelmaat) met plezier gebruik maken van mijn gratis Handleiding LinkedIn? Denk dan eens na over een donatie. Je zou mij, maar vooral ook anderen daar heel blij mee maken. Van alle donaties wil ik uiteindelijk een Engelstalige versie laten maken van de handleiding, zodat nog meer mensen kunnen profiteren van een professioneel LinkedIn profiel.

Alvast heel hartelijk bedankt!

DONEER HIER