Vraag je je wel eens af waarom je bepaalde updates niet (meer) ziet van iemand uit je vriendenlijst op Facebook? Dan heeft Facebook deze waarschijnlijk op een laag pitje gezet omdat je niet veel online contact en/of interactiviteit hebt met die persoon. Je kan dit gelukkig ook zelf regelen, maar moet dit wel handmatig per persoon instellen.

Geabonneerd

Ga naar de persoonlijke pagina van desbetreffende persoon. Klik op “Geabonneerd” zodat er een uitklapmenu volgt. Hier kan je kiezen in welke mate je updates wilt ontvangen van die persoon maar ook welke soort updates. Facebook bepaalt overigens zelf wat voor gebeurtenissen of updates hieronder vallen en daar heb je dus verder geen invloed op.
updates facebook

Teveel of oninteressante updates

Krijg je teveel updates van vrienden of updates waar je niet op zit te wachten? Dan kan je kiezen het aantal updates te reduceren. Ga dan met je muis in een update van diegene staan, klik op het pijltje wat in de rechterbovenhoek verschijnt, kies voor “alle updates”, “meeste updates” of “alleen belangrijke updates”. Ook hier heb je dus geen invloed op wat die belangrijke updates bijvoorbeeld zijn, dat bepaalt Facebook (aan de hand van aantal opmerkingen en likes). Ook kun je het ” abonnement” stopzetten wat inhoudt dat je geen enkele update meer zal ontvangen van diegene. Ook deze optie kan je weer via “geabonneerd” terugdraaien.

facebooks abonnement

Wil je meer uitgebreide informatie over abonnees op Facebook lees dan deze blog.

Vond je deze blog nuttig? Klik dan op de +1 knop hieronder. Dank je wel :)