Er gebeurt veel momenteel op LinkedIn en voornamelijk op de LinkedIn bedrijfspagina. Iedere maand zet ik alles voor je op een rij maar de ontwikkelingen omtrent het bedrijfsprofiel heb ik apart weggeschreven in dit blog wat ik dagelijks bijhoud: https://www.corinnekeijzer.nl/2018/11/08/nieuwe-lay-out-linkedin-bedrijfspagina/

Voor wat betreft de persoonlijke profielen, dit zijn de meest recente ontwikkelingen:

Evenementen komen/zijn terug

Eindelijk, precies zes jaar na dato komen ze terug: de evenementen! In een ander jasje en het is ook nog niet geheel duidelijk hoe het er uit komt te zien, maar het is een feit dat LinkedIn flink aan het testen is onder een kleine groep LinkedInleden.

De bedoeling is dat je straks zelf evenementen kunt aanmaken en dat je daar mensen voor uit kunt nodigen. Prettig dan ook te zie wie uit jouw netwerk naar een dergelijk evenement gaat. Je kunt als beheerder een event terugtrekken en ook deelnemers verwijderen.

Ik had de optie al heel even op mijn homepage afgelopen maand maar helaas is het weer weggehaald, dus kan er nog niets verder van laten zien. Wordt vervolgd!

events linkedin

Documenten plaatsen in je update

Nog zo’n wens in vervulling voor veel mensen: het kunnen plaatsen van documenten in je update. Hopelijk betekent dit ook het einde van de irriterende updates waarin mensen ‘JA’ in de reacties moeten zetten om een document te krijgen van de plaatser van de update. Ze kunnen het nu gewoon gelijk delen en als je interesse hebt kun je het lezen. Op de homepage klik je op het icoontje met het document.

Vooralsnog alleen op laptop/desktop en persoonlijke profielen beschikbaar.

pdf plaatsen update

Vacaturemeldingen en/of updates volgen van een bedrijfspagina

Je kunt nu bij het volgen van een bedrijfspagina aangeven of je de updates wilt volgen van die pagina of de vacaturemeldingen of allebei. Je ziet de optie op de bedrijfspagina zelf als je klikt op het menupijltje naast de ‘Aan het volgen’ tekst.
updates bedrijfspagina uitzetten

Eerdere overzichten LinkedIn updates

Maandelijks maak ik een overzicht van alle ontwikkelingen op LinkedIn. Hier vind je ze overzichtelijk terug van dit jaar:

Alles omtrent de nieuwe lay-out voor de LinkedIn bedrijfspagina vind je hier terug: https://www.corinnekeijzer.nl/2018/11/08/nieuwe-lay-out-linkedin-bedrijfspagina/

Meer succes met LinkedIn – klanten en leads werven met LinkedIn

Wil je meer weten over LinkedIn en de mogelijkheden leren kennen? Je kunt:

linkedin online training