In 2018 hebben we zo’n 75 blogs geschreven en een slordige 320.000 unieke bezoekers wisten deze website te vinden. Maar wat vonden jullie nou het boeiendste, leukste, nuttigste blog? We hebben de statistieken erbij gehaald en op een rij volgen nu de tien best gelezen social media blogs op onze website van 2018! 

Voordat ik overga tot de opsomming van beste blogs wil ik eerst IEDEREEN BEDANKEN! Voor je support, omdat je klant bent, partner, opdrachtgever, deelnemer of cursist of misschien wel gewoon een dijk van een volger die altijd weer enthousiast onze artikelen en updates deelt. Het was weer een topjaar, laat 2019 minimaal zo goed worden. Hele fijne feestdagen en maak er wat moois van weer in 2019!

Met stip op NUMMER 1:
Wel of niet betalen voor LinkedIn – de premium pakketten op een rij

Een van de meest gestelde vragen tijdens mijn workshops en sprekerssessies is die over de betaalpakketten. ‘Heb ik een betaalpakket nodig’ en  ‘Wat kost premium’. In dit overzicht staan alle ins en outs, bekijk zelf of je een betaalpakket nodig hebt, veel is afhankelijk van je functie en wat je doel is met het inzetten van LinkedIn. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt in ieder geval ;)

NUMMER 2: De 10 belangrijkste instellingen van LinkedIn

Stond dit blog vorig jaar nog op nummer 1, nu staat het op de tweede plek. Geeft toch aan dat we het belangrijk vinden hoe we onze instellingen zo goed mogelijk in kunnen stellen.

NUMMER 3: 10 meest gemaakte fouten op LinkedIn

Ik hou er niet zo van om het ‘fouten’ te noemen, eigenlijk zijn het gewoon verbeterpunten en tips. En blijkbaar worden die nog regelmatig gelezen, in ieder geval wel afgelopen jaar.

Ook in 2019 gaan we natuurlijk gewoon weer verder met onze workshops en sprekersessies. Open inschrijvingen, incompany of privé, voor ieder wat wils. Je vindt alle info terug op onze website: www.digitalmoves.nl

NUMMER 4: 24 handige Whatsapp tips die je echt moet weten

Diverse journalisten hebben ons na dit blog gebeld voor een artikel (in januari komt er bijvoorbeeld een heel psychologisch artikel in het pschologische vakblad Quest), een hot item maar vooral ook meest populaire communicatiemiddel van dit moment: Whatsapp. Daarom ook met veel plezier door veel mensen gelezen én aangevuld.

NUMMER 5: Zo schrijf je een samenvatting op LinkedIn

Nog steeds het lastigste onderdeel van LinkedIn, vandaar dat velen van jullie daar nog steeds wat handvatten en tips voor zoeken: de samenvatting van je persoonlijke LinkedInprofiel. Zó belangrijk, leest het eens goed door als je dat nog niet gedaan had.

NUMMER 6: Hoe gebruik je hashtags op LinkedIn

Ze worden steeds belangrijker en zijn éindelijk sinds kort ook in de Nederlandse taalinstelling aanklikbaar: hashtags! Wanneer gebruik je ze en hoe? Meer mensen wilden dat graag weten afgelopen jaar.

Wist je dat je sinds deze zomer ook online video trainingen bij ons kunt volgen? De eerste drie LinkedIn e-learnings vind je terug op onze Digital Moves Academy en zijn NU nog in de aanbieding! https://www.digitalmoves-academy.nl/

NUMMER 7: 10 tips voor een perfecte Instagram biografie

Je biografie is het eerste wat mensen zien naast je profielfoto. Erg belangrijk dus om die goed te vullen en vooral ook duidelijk te zijn. Rik Keijzer vertelt je hoe je dit doet.

NUMMER 8: LinkedIn – tips voor je bedrijfspagina

Dit blog wordt continu bijgehouden en aangevuld met nuttige tips voor je LinkedIn bedrijfspagina. Er gebeurt momenteel veel met dit zakelijke account dus houd vooral ook het blog bij met alle wijzigingen voor wat betreft de lay-out die in 2019 doorgetrokken worden.

NUMMER 9: De 5 belangrijkste statistieken van je LinkedInprofiel

Een ouwetje uit 2017 maar nog steeds goed bezocht en ik heb het ondertussen uiteraard helemaal bijgewerkt naar de nieuwste lay-out. Statistieken zijn belangrijk, om te evalueren maar vooral ook om bij te sturen. Check die van jouzelf maar eens.

NUMMER 10: Waze – samen socialer in het verkeer

Ik ben groot van van deze sociale navigatie app dus superleuk dat het de hekkensluiter is dit jaar van top 10 meest gelezen blogs. Waze is van Google en werkt met Google Maps, Flitsmeister maar vooral ook de aanwijzingen van de weggebruikers. Files, wegopbrekingen, flitsers, je bent altijd realtime op de hoogte. Voor mij nog steeds de allerbeste app én navigatiesysteem.

Meer succes met LinkedIn – klanten en leads werven met LinkedIn

Goede voornemens in het nieuwe jaar en ook aan de slag met LinkedIn? Of je medewerkers? Je kunt:

linkedin online video training

De voordeelbundel LinkedIn is een superaanbod van alle drie de volledige LinkedIn trainingen bij elkaar.

Sluit hem nu af, heb je mooi iets te doen met de feestdagen en begin je het jaar goed op LinkedIn ;)