Het was echt heel rustig in maart als het gaat om de ontwikkelingen en nieuwtjes op LinkedIn. Stilte voor de storm of gewoon tevreden developers? ;) Ik heb afgelopen maand slechts één nieuwtje voorbij zien komen. En dat is een nieuwe optie…overigens nog niet voor iedereen beschikbaar: nieuwe like-reacties.

LinkedIn like reacties

Gaan we met LinkedIn de Facebook-kant op met deze nieuwe optie? Je kunt binnenkort niet alleen een duimpje plaatsen onder een update, de welbekende ‘like’, maar ook kun je meerdere vormen van reacties geven met verschillende icoontjes. Ieder met een eigen betekenis.

linkedin like opties

In het Nederlands wordt dat:

  • Interessant
  • Gefeliciteerd
  • Medeleven
  • Verhelderend
  • Nieuwsgierig

linkedin like opties

En…. wat vind je er van???

Eerdere overzichten LinkedIn updates 2018/2019

Maandelijks maak ik een overzicht van alle ontwikkelingen op LinkedIn. Hier vind je ze overzichtelijk terug van het afgelopen jaar:

Meer succes met LinkedIn – klanten en leads werven met LinkedIn

Wil je meer weten over LinkedIn en de mogelijkheden leren kennen? Je kunt:

linkedin cursus